♛ Mitt liv som Blondin

Vilken seg måndag

Heeeeeej på er!Bildresultat för cute animation png gif

Oj, ja som jag har sovit. Det är inte klokt vad sliten och trött jag var. Humöret var heller inte på topp då jag vaknade, kändes bara som kaos i skallen. Dessa helger är tunga, de pass vi går kallas för delade turer och många bland personalen klagar på de. Att jobba från morgon till kväll är tungt, vi hör tjatter från då vi kommer till då vi slutar, stress, mediciner och visst vi har ca 2 timmars rast men vi har inte nog med vilorum så är de upptagna brukar vissa lägga sig på gymmet, andra gömmer sig i bastun. Jag hade tur att få vilorum när jag hade rast i helgen och fick sova lite iallafall.

Jag vaknade lite då och då, först vid sjutiden, och minns att jag sa till sambon att klockan var sju. Jag somnade om direkt, och sov tungt för vaknade inte av att han åkte. Vaknade med ett ryck några timmar senare, tror klockan var halv 12, och såg att han inte var hemma. Somnade om och vaknade innan 12:30. Låg och halvsov, mös för mig själv i sängen till 13.00 ungefär.

Minns att jag har paket att hämta men har ingen ork eller kraft i benen att gå. Visst, det är absolut inte långt att gå till Coop men känner att all kraft har lämnat mig. Skulle jag lägga mig nu, så lätt att jag skulle somna om och sova till ikväll. Men får inte, kan inte.. jag börjar 07:00 imorgon bitti. Vill inte vända på dygnet.

Undra om jag ska ta några alvedon, känner att ryggen inte vill samarbeta med mig längre. Fan också plus jag måste beställa mer alvedon från Apotea, hellre beställer jag än att stå och uggla i kön på Apoteket 😛

Nu ska jag försöka piffa till mig, och försöka vakna till liv. Kaffe funkar nog inte just nu men får försöka piggna till på annat sätt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *