♛ Amor Vincit Omnia /Samboliv,  ♛ Deep Shit,  ♛ Fashion, Hair, Nails & Makeup,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Mitt liv som Blondin,  ♛ TIPS!,  ♛ Visste ni?

Pyjamasbyxor på!

Kändes så bra att jobba i helgen, det liksom flöt som på utan problem 🙂 Sitter och tänker på att vissa gånger är vi ett sånt bra team och man har bra atmosfär på jobbet. Det är väl ändå så det ska vara, eller hur?

Har precis tagit en dusch med sambon och klätt på mig i mina fina nya pyjamasshorts från Bikbok som jag fick idag, som t.om sambon tyckte var söta. I love them ❤️

🎀 Ni hittar de här! 🎀

Nu for sambon iväg för att handla och jag ugglar med en av de finaste (lite senare) julklappar som jag någonsin har fått av någon. Som jag fick av min sambo. Nämligen min iPhone 8 Plus 😉 Älskar den här mobilen!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *