♛ Bloggar & Design,  ♛ Bloggar & Portaler,  ♛ Deep Shit,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Mitt liv som Blondin,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ TIPS!,  ♛ Visste ni?

Det känns för bra

Fick verkligen en tanke. En varm tanke. Allt som handlar om bloggportaler. Jag känner jag hittat rätt, jag har verkligen svamlat klart. WordPress är bäst. Delacay är bäst.

Jag ångrar att jag lämnade de sist för flyttandet fick mig att tappa många trogna läsare ja även en massa haters haha 😉 Buhu!

Nä men skämt och sido nu är jag kvar här och denna gången blir det för gott. För att ingen portal slår Delacay. Delacay är och förblir bäst! Känner ni att ni trivs på eran portal?

Jag kommer inte att byta mer. För sen jag bytte fick jag tillbaka inspirationen till mer djupa inlägg och jag fick fler samarbeten efter varandra. De kom på löpande hand. Plus att byte av portal får dig att tappa läsarna, folk är van att hitta dig på ett och samma ställe plus jag orkar inte byta och greja. Allt med designer, byte av min domän osv. Orkar inte tjorva med sånt. Och nu känner jag mig verkligen hemma, jag känner mig trygg och bekväm med mitt bloggande. Speciellt då jag är en WordPress människa så kliar fingrarna ännu mer 😉 Ja, detta känns nästan för bra faktiskt ❤️

Jag har förut bytt och hållt på, portalerna har blivit frustrerande, jag själv har blivit less på mig själv 😂 Men sen jag kom tillbaka till Delacay så var jag så jävla nöjd med mitt val, Det kändes så rätt, ända in i mina söta fingertoppar. Och än så finns jag här och lär inte lämna denna grymma portal.

Det gäller att hitta den portal du trivs bäst på för att få motivationen till att skriva. Följ ditt hjärta, det gör jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *