♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Mitt liv som Blondin,  ♛ NEW IN!,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ TIPS!,  ♛ Visste ni?

Nya mobilskal från Idealofsweden.com

Ej sponsrat inlägg

ej på er 🙂 Allt bra? Här är det bra, min kropp har tinat upp efter att jag pallrade min röv till Coop för att handla toapapper och hämta ut ett paket. Nya mobilskal. Sambon tyckte jag skulle beställa några till min nya mobil och givetvis gick jag in på Ideal Of Sweden, why not liksom 😉 De har snygga härliga mobilskal och jag har alltid fashinerats utav deras sortiment.

Dessa klickade jag hem

Men fick även hem dessa 🙂 Någon julkampanj de har. Och som de fortfarande har 🙂 Klicka här och köp hem några snygga skal vet jag. Den stora dosan så att säga är en laddare, så ladda fullt via datorn sen kan du ladda mobilen  2 ggr via den så du slipper dra med mobilladdare. Du kan ladda ute på ett cafe, på en restaurang eller i bilen utan krux – så jävla smart och så fick jag en laddare också som matchar 🙂 Bästa!

Jag la ju givetviiiiis det rosa mobilskalet med de andra grejerna för att få en rosa matchande bild 🙂 Visst är de söta? ÅHH! Jag älskar den här butiken alltså!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *