♛ Deep Shit,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Mitt liv som Blondin,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Vänskap & Nöjen,  ♛ Visste ni?

Återförenad med en gammal vän

Återigen blir detta år bättre och bättre. Mitt liv blir bättre och bättre.

  1. Jag är fortfarande med samma underbara man, min fina T. Jag hoppas på många fler år tillsammans med dig älskling.
  2. Mina fina vänner som jag haft i flera år, står ännu vid min sida. Emy, Johanna ja och alla ni andra. Ni är helt fantastiska. Tack för att ni finns!
  3. Blev sams med en gammal vän i slutet på förra året som jag har bråkat med som fan via bloggen sen 2011. Idag finns hon vid min sida. Inga mer bråk, inga fler draman och tjafs. Saker har verkligen förändrats mellan oss, det är bättre nu än förr. Min fina Sandra 🙂
  4. Idag har jag surrat med ytterligare en gammal kär vän, en vän jag också lärde känna via lunarstorm. Och vi har också haft våra ups n downs. Det kan vara brist på kommunikation kan vara jobbiga perioder i livet som fått oss att glida ifrån varandra, missförstånd, jag kanske inte har känt att jag har kunnat vara 100% ärlig om hur jag faktiskt har mått och gjort hennes besviken pga det. Jag vet inte ärligt talat men hur som helst så ska vi försöka på ny kula och jag blev så glad. Vi ska ta en fika (ja skicka en bulle till varandra, den kan bli möglig och hård på vägen men tanken som räknas) och ja, en fika på så vis för vi bor rätt långt ifrån varandra. Min fina Mizzah, jag är så glad att vi är vänner igen 🙂

Jag kan inte bli mer glad, jag känner pirr i magen ja i hela kroppen. Saker börjar lätta och jag känner att det är på den här vägen jag ska fortsätta gå. Jag har de människor jag vill ha, i mitt liv. Nu mår jag så jävla bra som man kan. Jag kan t.om säga, att jag är lycklig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *