♛ Deep Shit,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Kropp & Värk,  ♛ Livet som Undersköterska,  ♛ Näthat - Hur hanterar du det?,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Tess,  ♛ Visste ni?

Rädd för näthat? Varför?

Att vuxna är rädda för att skaffa sociala medier för de är rädda för att få hat, då är det illa. Folk som är äldre än mig. Jag förklarade för henne att jag har en blogg och instagram och är så van så idag sträcker jag på näsan, ler och skakar på huvudet när folk håller på. När någon är dum mot mina vänner då blir jag nästintill odräglig. Min vän Evy och min vän Sandra får ibland och något som gör mig riktigt förbannad det är fega kräk så skriver, det enda de lämnar efter sig är sin ip.

Jösses, vissa är vuxna människor som kallar sig Ella, Bella, Anders, Simon men ingen email eller något. Anonyma fega äckliga elaka kommentarer – patetiskt!

Skärpning! Stå för vem ni är istället för fan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *