♛ Deep Shit,  ♛ Den där jävla ångesten,  ♛ Jobb & Framtid,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Kropp & Värk,  ♛ Livet som Undersköterska,  ♛ Mitt liv som Blondin,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Visste ni?

När kroppen säger ifrån

Kroppen sa ifrån på jobbet. Svettades. Matt och yr. Stress. Glömde bort rasten, tappade bort sjuktelefonen också. Letat överallt jag och den andra personalen – den låg i vilorummet där jag tog det lugnt på rasten. Magen sa ifrån också.

Som sagt tänker jag på andra än på mig själv. En kär vän och arbetskamrat tyckte jag skulle stanna hemma imorgon men nej. Jag är stark – en krigare. Är ledig på torsdag.

Men tänka på mitt eget mående måste jag börja göra. Sitter och väntar tills passet är över. Har gått bra ikväll – vi har varit sex personal – helt underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *