♛ Deep Shit,  ♛ Jobb & Framtid,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Livet som Undersköterska,  ♛ Tess

Dags för jobb snart

Somnade vid 21.00-21.30 igår sov till 00.00 la mig i sängen sen soc jag till 10.30 och nu ska man tagga inför jobb. Börjar 13.00-21.30. Jag var tydligen trött.

Ser framemot att jobba helt ärligt talat 🙂 Saknar brukarna. Viss personal. Att vi har roligt. Driver med varandra, flummar. Love it!

Har verkligen valt yrke trots många var emot vad jag ville bli. Att vara undersköterska är givande, mysigt och kul. Varje dag får vi skratta åt en brukares kommentarer. Antingen ska nån gammal söt tant gifta sig med fler manliga undersköterskor, planerar bröllop för att sedan efter 10 minuter säga att bröllopet är inställd, att tanten inte vill gifta sig längre utan vill ha en polis eller dylikt 😂

Nu ska jag kämpa, in till det sista ja in till januari, för nästa månads lön blir nog ganska nice 😉 Jobbat både jul & nyår – kanske ska unna mig ytterligare ett par glasögon. Det är min dröm!

Tänk att det snart är 2019, vad hände liksom med 2018. Tyckt att det gått fort, månaderna har rusar sin väg och inte blir jag yngre 😀

4 kommentarer

    • Jag har bara ett par, kan behövas ett par extra om de går sönder inom jobbet. höll på å förlora mina igårkväll, och sen att best nya och vänta på de, då är man typ blind på jobbet, där man ska läsa medicinlistor etc..plus att gå runt med huvudvärk för att anstränga synen utan glasögon, aldrig igen. gott nytt år fina du

    • Ja de bästa kollegerna sitter inte o bossar runt en eller anv glåpord om de inte får sin vilja igenom, ja de är vuxna människor ja pratar om 🙂 som är äldre än mig hahaha så patetiska så de finns inte men kan inte finnas mycket självsäkerhet i såna 😉 Hoppas att du haft en fin start på de nya året 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *