♛ Deep Shit,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Stalkers & Haters,  ♛ Tess,  ♛ Visste ni?

Mitt liv är mer intressant än deras…

Ja, det är så jävla sjukt, på julafton hade jag över 100 unika besökare. Jag vet mycket väl vilka hälften av de besökarna är – det är min såkallade familj som jag fatiskt har valt bort. Varför undrar ni?

Jag kan inte ha folk i mitt liv som svartmålar mig, ser mig som det svarta fåret för saker jag gjort för flera år sedan. Saker jag inte kommer att göra om. De fortsätter ge mig skit för gamla misstag. Och dessa misstag hände för över 6 år sedan. Alltså fatta, över 6 jävla åt sedan, jösses! När fan ska de gå vidare? När fan ska de släppa allt och sluta tycka synd om sig själva? Var ju knappast de jag sårade, jag sårade 2 personer som har förlåtit mig, som valt att gå vidare. Det handlade inte om er för helvete, allt kretsar inte runt er. Varför skulle de? Så viktiga är ni inte för mig. Så ska ni snoka och spionera för att sedan diskutera allt sinsemellan. Men varsegod! Det gör mig bara mer intressant. Det tyder på att era liv är allldeles för tråkiga, inte det minsta händelserikt. Jag är det största samtalsämnet. Varför? Ja, jag är så jävla intressant, right? Det måste jag ju vara.

Men att ha de i mitt liv funkar inte, jag valde att kapa. Jag vill ha folk omkring mig som lyfter mig, ger mig positiv energi. Vill inte ha såna som ältar gammal skit. Utan såna som blickar framåt och vill ha det så. Jag vill ha såna som bryr sig. Och nu har jag de. Resten är död för mig. Jag har valt min egen familj; sambon, hundarna och mina vänner ja och så mina arbetskamrater. De finns där, de lyssnar, de dömmer mig inte för gamla misstag. De är bäst!

2 kommentarer

  • Sandra

    Att man inte har nånting bättre för sig än att konstant hålla koll på dig, men inte kunna släppa det gamla och gå vidare med sitt liv. Skäms lite för dom. Vuxna personer som inte har ett eget liv. Tragiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *