♕ Dagens MEST pinsamma människor,  ♛ Deep Shit,  ♛ Den där jävla ångesten,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Näthat - Hur hanterar du det?,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Tess,  ♛ Vänskap & Nöjen,  ♛ Visste ni?

Vad är det för fel på er?

Somnade rätt sent, men var rätt så arg så sömnen drog ut ett bra tag. Man kan inte säga att jag var arg, mest irriterad och besviken, tankarna snurrade och blev lite rädd ärligt talat, men efter ett tag somnade jag. Ja, klockan var kanske runt 10.30 då jag väl kunde slappna av, och vaknade med panikångest, hade svettats och frös som fan så klev upp. Blev en obehaglig känsla i hela jävla kroppen. Hatar när det händer, har en känsla i kroppen att jag har drömt en marddröm som INTE var så där helmysig om man så säger.

Blev gladare då jag loggade in på min blogg och såg statestiken, samt alla fina kommentarer ifrån er. Fattar ni hur underbara ni är?

Sen en annan sak måste jag ta upp, och det gäller alla.

När det kommer till mitt liv så måste jag bara vara hård och säga att det är just det, mitt liv. Jag väljer exakt vad jag vill göra med det. Jag vill inte att folk ska bli sura över mina val, att jag går min egen väg. Vet ni om att allt jag har gjort, är mina egna beslut. Då jag flyttat, då jag valt mina vänner, då jag valt att festa ofta tidigare med min fd vän R i Piteå, då jag började snusa, då jag valt att släppa bråk med folk, då jag gjorde fejkanvändarna. Jag har gjort dessa val av många olika anledningar, alla val var verkligen inte bra, och insett mina misstag men de var MITT VAL, ingen annan har tvingat mig. Jag är van att gå min egen väg, jag hatar när folk säger åt mig vad jag ska göra och inte göra. Jag har haft en mamma, och hon var den enda som fick komma med råd och tips även om jag inte alltid lyssnade, men ni förstår nog principen.

Många blev osäkra och var väldigt rädda om mig, då jag sa att jag skulle flytta till Gällivare. Många verkligen sa de bokstavligt till mig, saker som; “Blir du utkastad på gatan, hur gör du då?” “Är du säker på vad du gör?” “Vill du verkligen flytta härifrån då du sagt att Piteå är ditt hem”

Jag vet själv vad jag vill, det jag känner inombords kan ingen utav er känna. Mina vänner får göra sina val, även om jag inte alltid är 100% glad att de gör vissa saker men jag stöttar de, jag orkar inte komma med åsikter eller säga vad jag tycker om saker och ting. Varför? För det är deras liv. Vad jag än säger, vad jag än tycker så spelar det ingen som helst roll i deras val. Jag kan inte tvinga någon att göra saker de inte vill, bara för att jag är rädd om de.

Jag valde att släppa bråk och intriger med folk, gud vet hur många jag mailade för att visa de klart och tydligt att jag släppt garden med de, att jag inte vill bråka och faktum är; att för varje person jag släppte gammalt groll med, dessto bättre mådde jag. Jag har inte varit så här glad och lätt inom mig på flera år. Men det bråk jag löste allra sist, förändrade mig totalt inombords. Jag kan medge att jag har varit en lite bitterfitta de senaste åren, lättretlig och deppig, mått dåligt psykiskt pga alla bråk med den här personen. Så en dag bad Emy mig att höra av mig till personen och bara släppa allt, och först var jag tveksam. Kommer det bli en förändring? Men vad kan det skada? Om saker och ting händer igen, då vet jag ju det och kan hantera de bättre än sist.

Så tillslut skrev jag till personen och faktum är, att resultatet blev bättre än förväntat. Jag kände att ju mer vi pratade ut, redde ut saker, fick saker förklarat för varandra, släppa ut allt agg, alla känslor så insåg jag direkt hur fel allting blivit. Vi båda har betett oss illa, vi båda har blivit sårade, ledsna och arga. Och vi båda vet vilka idioter vi har varit. Och jag märkte hur personen hade förändrats, i hennes sätt att se på saker och prata och argumentera. Jag blev helt paff, inte är det samma person som den person som betedde sig illa emot mig. Ju mer vi pratade dessto mer öppnade vi upp oss och sa varför vi gjort våra dumma val, varför vi betedde oss som svin emot varandra.

Idag är vi vänner, ja vänner.

Ni läste rätt och jag kommer inte ändra åsikt. För saken är den, jag vägrar drama, tjafs och bråk. Jag vägrar folk som hyser agg bara för att jag har förlåtit den här personen, även om folk drar sig undan. Men det skiter jag fullständigt i och jag kan inte hjälpa att ni inte kan acceptera detta men det är erat problem, eran huvudvärk. Inte mitt. Jag vet, att det är folk som skriver en massa negativ skit både till mig och henne. Så jag ber er nu, snällt och tydligt;

Ge fan i vårat liv, ge fan i vårat val. Sluta dömma när ni inte vet ett skit. Ja jag har sett vad någon utav er har skrivit till henne, jag har sett kommentaren och det fick mig att rysa och blev så jävla förbannad. Vem fan tror du att du är, som har mage att skriva anonym kommentar till henne? Ditt fega jävla äckel. Hur vet du att hon är den samma idag, som hon var då? Hur vet du, att hon inte har förändrats? Du behöver inte bry dig, det är inte du som löst problem med henne, inte du som släppt allt bråk med henne? Du behöver inte ha med henne att göra, så back the fuck OFF! Det är JAG som har löst problem med henne, det är JAG som har släppt allt bråk med henne. Inte du.

Sandra, jag är glad att vi äntligen har löst allt bråk och alla drama kring oss. Vi var som katten på het gröt, kastade en massa skit på varandra och vet du, det var inte okej.  Jag mår så mycket bättre, är gladare och inte lika deppig..allt inom mig (den tunga ryggsäcken) blev 10 gånger lättare efter vi pratat ut och sagt allt som behövdes sägas. Jag är så glad att vi löst allt, förlåtit varandra och att vi har valt att gå vidare.

Jag önskar bara att fler kunde det..

4 kommentarer

  • Sandra

    Amen to that! Människor är förjävliga ibland alltså. Man blir helt matt. Är det ingen som tycker om våra val, ja då kan dom dra åt helvete rent ut sagt! Tycker man negativa saker om mig så känner man inte mig alls. Människor får hålla på hur mycket dom vill. Tragiskt att man inte har något bättre för sig. Jag är glad att vi är vänner idag och uppskattar dig väldigt mycket ♥️

  • Emy

    Åhh jag är så stolt över dig T, som tog emot mitt råd ❤️ (då jag skrev råd så kom fan den här emojin – – >🦌 upp som förslag 😂)

    Så himla awesome att du mår så mycket bättre nu. Och jag håller med, fuck people som vill lägga sig i, på ett negativt sätt. Jag förstår inte hur folk ens ids sånt.. 🤔

    Visst, det jag kan förstå är om något sägs i välmening och för att personen bryr sig om en och ens känslor typ… men då folk börjar kritisera, ordbajsa och disrespect ens val… då har de gått över gränsen! För helt ärligt, då handlar det inte om någon jävla omtanke från deras sida!

    • Folk som lägger sig i rör ju inte mitt liv direkt.. de är en sak att bry sig men de är ju bara jag som får leva mitt liv och måste ta det steget själv, oavsett om det visar sig vara ett misstag eller inte. Jag är liksom van att gå min egen väg, göra som jag vill..men det vet du ju redan, du har känt mig så pass länge nu 🙂 Jag vill ge sandra en chans och det är ju ändå upp till mig, no one else 🙂 Bara glad att inte bråka mer med folk..så less på drama mm för det får ju en att må skit 🙁 Jag mådde skit då du och jag var osams, då jag och sandra, johanna mfl var osams men rett ut saker med fler folk nu och nu vill jag ha de så här bra som jag har det nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *