♛ Bloggar & Design,  ♛ Bloggar & Portaler,  ♛ Deep Shit,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Visste ni?

Det här med fri vilja & portaler

Ja givetvis sov jag alldeles för länge igen men skit i det nu, orkar inte jaga upp mig för en sån sak. Jag jobbar kväll imorgon och på torsdag så just nu orkar jag inte vända på dygnet för det. För det lär ju ändå vändas lite om jag börjar 13.00 och kanske somnar 05-06.00 på morgonen. Sakta men effektivt. Lär vara trött imorgon på jobbet men det får fan gå. Vissa kan ju bara inte vända på dygnet efter jobb nätter. Alla är vi ju olika, eller hur?

Jag har pratat med Delacays support både igår och idag och fan vad underbara de är alltså. Bästa jag gjort det är att komma tillbaka! Jag har varit ärlig och sagt att jag trivs bäst här, min blogg anda blir helt annorlunda och mer djup i mina inlägg då jag är här. Vill hela tiden uppdatera bloggen även om det bara är korta “meningslösa” inlägg. Jag kommer inte att lämna den här portalen igen. Aldrig!

Sen undrar jag lite, om nu folk slutar med att läsa min blogg nu bara för att jag inte är på nouw – är dessa då äkta och sanna följare? Eller är en äkta och sann följare en sån som läser din blogg oavsett vars du än väljer att blogga?

Jag väljer en äkta och sann följare. En som låter mig välja vars jag själv vill blogga. En som vill följa mig och min varddag oavsett. Jag tänker inte blogga på en portal bara för att det ska bli lätt och bekvämt för följaren. Aldrig! Det ska vara lätt och bekvämt FÖR MIG! Sen ska du ska inte behöva förklara dig varje jävla gång du väljer att gå vidare på en annan portal.

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *