♛ Amor Vincit Omnia /Samboliv,  ♛ Deep Shit,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar

Dags att sova kanske?!

Hallo babes!

Det jag hatar med våra nattpass det är, att jag är en kvälls och nattmänniska så att vända tillbaka lär alltid bli ett problem. Jag önskar att jag var som alla andra, som kunde ställa klockan på 11-12 och kliva upp och få dygnet normalt igen. Ibland önskar jag att jag bara jobbade nätter och kvällar även om det är jävligt skönt att kliva upp tidigt, jobba och sluta tidigt en eftermiddag. Men man kan inte få allt och alla människor är olika – så enkelt är det bara

Jag funderar på om jag ska försöka sova ändå, ryggvärken dödar mig och gör mig sömnig. Men jag fick lite massage av sambon iallafall, hur skönt var inte det. Sånt uppskattar man verkligen! Kännt mig som en prinsessa igår, hela kvällen och inatt. Lite ovant efter en vecka då sambon varit dåligt och knappt orkat krama mig, men nu kommer allt och jag njuter varje gång. Underbart att vara kär 🙂

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *