♛ Deep Shit,  ♛ Den där jävla ångesten,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Visste ni?

Ombytt för hemfärd

Heeeeej! Och GODMORGON på er ?

Nu äntligen får man åka hem, gud så skönt det ska bli! Håller på och byter om.

Men måste säga att när det kändes som att golvet snurrade inatt, då vart jag faktiskt lite rädd för det var riktigt otäckt. Fy fan! 🙁 Jag har ALDRIG varit med om det faktiskt, någonsin. Så jag bestämde mig för att prata med min arbetskamrat A där vid 05.30 som då undrade på en gång varför jag inte sa något.

Well jag har en annan att tänka på där hemma, har heller inte råd att vara sjuk eller stanna hemma för något ynka. Men jag behöver verkligen vila kände jag där och då. Jag misstänkte att det hade med de att göra.

Minns att jag stod vid mitt skåp och la in mina rena arbetskläder, och skulle precis låsa skåpet så gungade golvet till riktigt ordentligt. Jag kände sen hur hela huvudet snurrade. Så stod stilla en stund, lutandes mot skåpet med min ena hand som stöd, innan jag vågade röra mig upp mot min avdelning.

Antar att jag behöver vila. Varit en intensiv vecka med en dålig sambo och konstant oro och ångest, tusentals marddrömmar om allt möjligt. sen en massa på jobbet – så klart som fan att man glömmer bort sig själv. Dumt ja, normalt att det blir så, oh ja!

Men nu kommer sambon snart att hämta mig innan han ska på akuten för mer prover som ska tas. Jag ska krypa ner i sängen och dö ett tag hade jag tänkt.

Vi hörs ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *