♛ Bloggar & Design,  ♛ Bloggar & Portaler,  ♛ Deep Shit,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Ordspyor & åsikter

Det vart så..

Hallå babes! 🙂

Men tjenis penis alla glada 🙂

ÅHHH GUUUD ALLTSÅ! Alltsåjag kunde verkligen inte låta bli, jag kunde inte hålla mig undan. Jag försökte verkligen trivas med nouw, bli ett med portalen och även om det har känts bra i flera månader så kom tankarna; “Jag kan inte längre.” Jag måste försöka förstå att nouw är pase för min del, och även om jag älskar portalen så har jag och Delacay ett helt annat förflutet – nämligen en framtid. Och ja jag måste erkänna att det gjorde ont att lämna portalen redan i från början och det gick ganska bra för mig här. Så jag fattar inte hur jag kunde lämna den i första taget. Jag insåg nu inatt, det är något med portalen som nouw inte kan slå. Jag insåg att det enda rätta, det är att lämna nouw och blicka framåt.

Sen vet alla små söta sockerkråkor därute att wordpress är jag, det är den bloggerskan jag är. Ni som har följt min blogg i flera år, vet att jag har varit my Fames.se, Improveme, WordPress mfl. Det går inte att ta det ifrån mig.

Jag vet att många suckar nog därute och tänker “Vad hon svamlar, det är bara en portal!” Well, en sak jag vet det är att folk alltid snackar och har åsikter om saker konstant, dömmer, pekar finger och hånar. Men erkänn, det gör ni jämnt det är att alltid kommentera om allt som folk säger, väljer och gör. Oavsett vilka livsval. Sen en annan sak, helt rätt har ni inte. Portaler ska man trivas på till 100% för att inläggen ska bli djupa och bra, och speciellt om man har samarbeten. Sen ska man känna att det funkar också och det ska kännas i benmärgen att det är kul att blogga. End of story. Sen får ju folk göra som de vill, stanna på nouw, blogg.se men för min del är detta sjukt viktigt att kännas att man trivs.

Nouw kör inte med wordpress och tror aldrig att de kommer att göra det. Jag känner att nouw verktyget blir för grötigt och jag orkar inte med det. Jag vill ha en stilren blogg utan krusseduller. Och då är Delacay rätt portal för mig. Och nej, nu tänker inte jag förklara mig mer. Delacay, Im back! 😉

 

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *