Nu är det över! Efter 5 år

Äntligen. Efter 5 år är det äntligen över. Ja ni läste rätt! Its over.

Att bara rensa luften med folk men har den inställningen inom mig, att inget lär bli som det var förut. Det har jag bestämt mig sen flera år tillbaka.

Men tog beslutet igår att jag bara vill slippa alla bråk, allt skitsnack och alla pikningar. Det var dit jag ville komma. Varit så arg under flera år, besviken och less. Så förbannat less. Men tog det steget att bara kunna få ett fint och ordentligt avslut. Ett farväl. För gott. Men som jag har sagt att uppstår allt igen – är vi tillbaka på ruta ett.

Vi kommer aldrig bli vänner igen, men vi är inte ovänner heller. Vi är bara fd vänner som har bestämt att vi ska låta varandra vara, gå åt varsitt håll utan varandra. Och fortsätta med våra liv utan varandra i de.

Men det känns bra nu. Bättre än jag faktiskt trodde. Men ja. Efter alla år så var jag så jävla less på allt bloggdrama, skitsnack och pikinlägg från höger och vänster. Sen skiter jag väl i vad folk säger och tycker om mig (det visar ju bara vad de är för människor) men kan inte förneka att det är sårande ord som uppstår när vissa håller på. Hur tänker vissa?!

Men detta är löst. Så nu är det bara att blicka framåt och gå vidare med mitt liv. Och vill inte läsa en massa skit nu i mitt kommentarsfält eller i era bloggar (ni vet vilka ni är)

Tack S för detta avslut – vi är vuxna människor och vi måste agera så för att ge gott föredöme för andra bloggare som håller på med sånt här trams som är mycket mycket yngre än oss. Alla måste gå ut med att näthat aldrig är okej.

Ta hand om er nu alla ♥️ Och bråka inte i onödan. Är det något så prata med varandra. Gå inte bakom ryggen, ingen respekterar såna människor.

Adjö!

4 svar på “Nu är det över! Efter 5 år”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *