Mina nya örhängen från Ornament.se

Omg! Jag är så glad 😀 I veckan fick jag mina ursnygga örhängen från Ornament.se – jag är helt förälskad i de!

Ornament.se har allt från örhängen till töjningar, ringar, navelpiercingar och mycket mer. Jag älskar verkligen deras shop, de har verkligen smycken som passar mig och min stil. Jag är rätt kräsen när det kommer till smycken, det måste kännas rätt i mage och hjärta annars får det vara.

Visste ni att jag har en rabattkod om ni vill unna er lite från Ornament.se? Och givetvis ska jag dela med mig rabattkoden till er mina söta läsare. Tycker ni förtjänar det ♥️ Ange bara koden Blondinas20 när ni är i kundvagnen och ska betala 🙂 Poff – Done n Done!

Dessa örhängen hittar ni HÄR! Visst är de snygga? Jag fullkomligt älskar de ♥️

🍁 Ni hittar Ornament.se även på Facebook här 👉🏻 och på instagram 👉🏻 här 🍁

2 svar på “Mina nya örhängen från Ornament.se”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *