Sömnlös natt & snart jobb

Vänt och vridit på mig i timmar. Vid 03.30 tiden gav jag upp. Åt några smörgåsar, åt fil, spelade Nintendo 8 bit och nu ser jag film. Är trött men kan inte slappna av, är uppe i varv med tankar 🙁 Har en sjukt dålig period, sovit orolig två nätter nu.. är som att så fort jag lägger mig så sätter tankarna igång. Och hjärtat börjar slå snabbare sen är jag på högvarv. Om jag kunde, vågade hade jag gått en nattpromenad men inte i det här området, aldrig!

Jag åker med B till jobbet 05.55 (tur det finns fina människor i mitt liv) sen får jag sova till 07.45 sen har jag ca 2 timmars rast på em så får sova då med. Om jag inte kan somna då, Well vet inte vad som händer med mig eller min kropp då..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *