Arbetshelg väntar

Hallå gullungar 😀 Allt bra med er? Med mig är det bra men trött, sovit dåligt 🙁 Drömt en massa marddrömmar, sovit oroligt så vart inte många timmars sömn. Men mår bra av att vara på jobbet, brukarna får en på andra tankar. De är glada, pratsamma och skämtglada 💕

Jobb och slit – men känns bra ändå ich denna helg går nog fort då jag fick veta att min semester nästa vecka blir av 😀 Behöver vila, jobbat många extra nätter nog för jag valde det själv men att tänka på sig själv, hur man mår och vad man orkar det gör man inte. På mitt jobb är det att passa schema och sina arbetstider , och att fokusera på brukarna som går före. Allt! T.om då jag kommer hem tänker jag på de, då vet man att det kanske blivit för mycket?! Då måste man ladda batterierna 🙂

Men tänkte fixa i hemmet, tvätta, städa ja jag tror faaaan att jag ska byta gardiner med och piffa till det ordentligt 😉 Göra det höstmysigt i hemmet 😀

Snygga stödstrumpor va?! De är från Vårdväskan.se – in och fynda ett par du också! Ursköna även om man är hemma med barn etc 😉 Belive me! Klicka här och beställ egna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *