Det var det de..

Måste ha varit helt slut, två timmars sömn fick jag igår då jag la mig för att vila. Somnade 10.00 igårmorse sen sov till 12.00 ungefär. Började jobbet klockan 13.00 då hade vi möte sen gick kvällen väldigt fort 🙂 Vi hade kul!

Sen somnade jag i några minuter i soffan på kvällen typ 23.15, sen vid 00.00 vaknade jag – ja jag var fortfarande trött men blev lite piggare sen. Var vaken till 03.00 och sovit tills 16.00 – hade ställt klockan på 12.00 men icke sa nicke. Ställde den på 12.15 tänkte snooooozaaaaaa lite för har paket att hämta och tänkte tvätta men är helt slut. Så somnade om, tänkte; “Jag skiter i vilket…jag är trött!”

Vaknade av att hundarna löpte amok då sambon kom hem. Klev upp, håret står åt alla håll. Gud vad jag har sovit bra 😂

Nu får vi se vad kvällen bjuder på – hejs svejs 👋🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *