Varför?

💠 Varför hör folk av sig trots de sagt/skrivit att de ska låta mig vara? Alla lögner, falska äckliga fasader. Ja det förklarar varför jag aldrig går tillbaka. Jag hatar lögner och jag hatar falska människor. Och varför jaga en person i flera år när man får samma bemötande varje gång?! Ett nej är ett nej, inget kommer att förändras. Vidrigt då folk är så själviska.

💠 Varför ska vissa jaga tjejer/killar när de redan har en partner!? Gifta som sambos eller föräldrar?! Smyger via sms, Facebook?! Var faktiskt en snubbe för länge läääängesen som skicka en vänförfrågan och meddelande på messenger till mig. Givetvis godkände jag inte något av det men kunde ändå läsa vad han skrivit. Han var uttråkad på hans och hans fru sexliv och ville krydda på det lite och undrade om jag ville ses. Jag blocka äcklet. Jag har min sambo och är nöjd med det liv vi har. Led dock med hans fru..

💠 Varför ska vi inom vården lida med alldeles för lite personal? Hörde en arbetskamrat i omklädningsrummet igår morse (då jag var på toa) och innan jag for hem. “Det är inte personalen i sig det är fel på utan vi är för lite folk” Något måste göras inom vården, men hur?

2 svar på “Varför?”

 1. Svar 1:
  Ja exagt det tyckte jag oxå faktiskt.

  Svar 2:
  Ja precis. Försökte få henne å förstå det men tydligen är det väldigt svårt att få vissa att förstå hur jag vill ha mitt förhållande med min kille! Som sagt.. bara för att många andra skaffar barn så måste man inte vara lika “trändig” med att vara som alla andra å skaffa barn. Å ja som du även skrev att alla fungerar olika i olika förhållanden.👍🏻 så är det ju.

  Men asså vad blir det. Har vissa folk väldigt svårt å acceptera/fatta att säger man NEJ så är det ju ett NEJ.. är folk tröga i huvet eller??🤨😮🙄

  1. Ingen kan förstå andras relationer, de kan inte heller förstå att alla är olika och alla förhållanden är olika. Ja de är tröga i huvudet 😉 de tror att deras liv och relationer är mer perfekta än andra och att de ska vara på ett visst sätt, men he funk int så 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *