Imorgon är det jobb igen

Helleuuuu!

Magen känns lite bättre, tidigare kände jag hur magen och tarmarna bubblade. Gick från magknip till illamående. Kände mig varm, svettades länge igårkväll kände att att nu lär jag bli riktigt sjuk med feber ja vad som helst men nu känns det bättre. Så ska jobba imorgon 13.00 -22.15 om jag inte minns helt fel 🙂

Vi har möte klockan 13.00 och vill vara med på det då får jag veta hur jag jobbar julen 😀 Jag la nätter för älskar ju de och på julaftonsnätter kan de bli extra mysigt 😀

Vad gör ni då? Haft en bra dag? 😀

4 svar på “Imorgon är det jobb igen”

    1. Ja de är bra på jobbet 🙂 men helgen innan semester..fy fan så arg jag var..var nära att gå hem o lämna allt..folk är så fräcka ibland..lata om inte annat 😛

  1. Sv: Du är ju bara för söt, underbar!! Värmer att läsa dina kommentarer här och på insta, TACK! <3
    Koppen älskar jag, den är köpt för några år sedan på indiska, jag ångrar mig än i dag att jag inte köpte mer än 1, den finns ju inte kvar i lager längre.. Men indiska brukar ha mycket fina koppar då och då så det rekommenderar jag dig att kolla in på, om du söker en kopp eller två! 🙂

    1. Naaw va glad jag blir att det gör de gumman 🙂 sorry för sent svar men är lite små krasslig och ingen ork att anstränga mig att logga in på datorn men tänkte jag tar en sväng nu 😀 indiska är grymma 😀 saknar den butiken, den finns inte här 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *