What a day 👎🏻

Vaknade med halsont och sån huvudvärk, ni anar inte. Från att svettas och frysa och tempen visade en grad från feber så ringde jag Sara. Sen skulle jag gå och hämta vatten kände mig yr, huvudet dunkade för fullt. Somnade, sen har jag sovit till och från. Klev upp vid 12.30 rastade hundarna, sov i soffan en stund sen kröp jag ner i sängen igen.

Vaknade nu, rastade hundarna och var ändå behagligt ute, skönt och regnet kom givetvis men frös inte men känner mig ändå inte bra.

Nu äter de igen, känns bra för ibland brukar de inte äta när man lämnar de typ far på jobb eller sover. Men såg de hade ätit först jag lämnade de och la mig i sängen och nu 🙂 Goodie!

Vad gör ni idag? Har ni klarat er från förkylningen? Jag hoppas det inte bryter ut helt för mig – att min vila dessa två dagar gör att de lägger sig.

2 svar på “What a day 👎🏻”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *