Jag kan inte..

Jag kan inte vara med någon som inte stöttar mig i mitt bloggande. Eftersom att jag har bloggat sen 2001-2002 så har det blivit en del av mitt liv. Det är ett jobb på sidan om med tanke på samarbeterna, MEN att skriva är det bästa jag vet. Jag skulle inte vara fullbordad om jag inte fick blogga och att jag fick stöttning med bloggen. Jag älskar verkligen att blogga, jag älskar att ta bilder till bloggen, komma med bra teman att skriva om. Jag måste få vara fri i mitt bloggande. Är van sen start att blogga, och så ska det förbli. Ingen annan kan säga dittan och datten om min blogg, vi alla har våra egenheter i att blogga. Varje blogg är unik.

Jag kan inte ha en person i mitt liv, om inte denne älskar mig för den jag är. Både jag och ni andra har brister, och sidor som ni definitivt INTE är stolta över men får jag ständigt får höra allt det negativa om mig och glömmer bort att påminna mig om det positiva så är det ens någon vits att ha den personen i mitt liv? Jag tycker inte det. Jag vet att många har betydligt lättare att ta emot negativ kritik än positiv därför tycker jag att ha man en relation med en person, kärleksrelation, vänskapsrelation eller familjerelation; fokusera på det positiva. Påminn varandra istället om vad man gör bra, hur bra man är som person, ja påminn om alla goda sidor. Garanterat blir det inget gift i relationen som kan skapa bråk, vilda diskussioner, tårar eller spänning.

 

Jag kan inte vara otrogen, hur olycklig jag än är. Det spelar ingen roll, men otrohet existerar inte då många har varit otrogen mot mig. De gör så fruktansvärt ont, det sätter ärr som inte försvinner. Det är nog det mest lägsta man kan göra emot en annan. Äckligt om inte annat. Jag är trogen, vare sig jag är gift eller har en relation.

 

Jag kan inte gå tillbaka till en giftig relation. Det spelar ingen roll hur många förlåt, bortförklaringar eller att någon ens försöker ta kontakt, men att saker har hänt ser jag som ett tecken. Därav går jag inte tillbaka till giftiga relationer. Det är inte menat. De giftiga relationer jag har kommit ur, har gjort mig starkare och mer lycklig. De hade chanserna att reparera ALLT då jag väl fanns i deras liv, men de utnyttjade det, tog det för givet och nu är jag färdig med de. Tänk på det. Ta ingen för givet. Och för det andra; Jag behöver inte er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *