Underbara vänner..

O My fucking Goooood 😀

 

Alltså vilka vänner man har, nu kom E och hennes sambo, han hade sprungit in på macken och köpt 3 flaskor med cola. Jag är så rörd nu, och vilken kram jag fick av E, kände att jag inte ville släppa taget. Jag är rik, så jävla rik! Jag har fantastiska vänner, en fantastisk sambo, fantastiska hundar – allt i livet är på topp 🙂

Öppnade en flaska och njöt då jag kände hur läsken nuddade mina läppar, min tunga och rann längst med svaljet. Det finns ingen läsk som slår denna, coca cola är mitt liv!

Vilken läsk är eran favorit? 🙂

Nu ska jag njuta av min cola, min snus och fortsätta se på en serie som jag har börjat följa. Är på första avsnittet ännu, så får se om det är något för mig eller inte. Sambon vilar lite, ville vila en stund först men näää, då vänder jag på dygnet totalt.

4 svar på “Underbara vänner..”

    1. Coca cola slår i princip all dryck som finns, utan det o mitt liv går under 🙂 Men är ju en av sveriges populäraste läsker så vi behöver inte oroa oss hahahaha 😉

  1. Cola fixar jag inte för sött för min smak, men älskar pepsi max!!! just loooove hur mår du själv då? jag har det rätt bra åker till Grekland snart i 3 veckor 🙂 kram

    1. Jag pallar inte pepsi eller pepsimax hahah 😀 Det är bra, men sliten jobbat övertid en hel spec nätter fy fan så slut man är men är ledig i 4 dagar nu, så ska njuta 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *