Ingen är perfekt - BLONDINAS.SE

Ingen är perfekt

Jag är inte perfekt kommer heller aldrig bli. Jag har mina brister, ibland reagerar jag häftigt, ibland inte alls. Jag kan gråta för minsta lilla, jag kan bli jätte arg och explodera. Ibland tar jag saker på fel sätt, inställd på att folk vill såra mig, vill mig illa. Är som van vid det.

Jag kan lätt tro det värsta, då vänder jag taggarna utåt.

Jag vill aldrig såra någon, ibland blir det så ändå. Men tänker på mig själv också och vad jag vill, känner och tycker. Jag gör inte något som jag egentligen inte vill. Det gjorde jag förr, då nedvärderade jag bara mig själv, såg ner på mig själv till max. Kände mig äcklig, ingenting värd.

Men det är skyt med det, vill jag verkligen något – då är det till 100%

Men älskar jag någon på riktigt så finns det ingen eller inget som kan ändra på det. Jag gör saker ibland som inte jag skulle kunna göra för någon annan. Som min sambo.

Det känns i hela kroppen, i hjärtat och i magen hur rätt det är, allt känns tryggt, lugnt och jag har funnit ro.

Written by

Kommentera