Det här med portalbyten & folks ifrågasättningar

Snacket går, folk pratar så fort man byter portal kommer frågan varför. Och har man förklarat anledningarna flera gånger så tröttnar man tillslut.

Jag är en WordPress människa och har alltid varit sen fames.se tiden, en av de bästa portalerna genom tiderna. Tills de la ner och jag upptäckte finest.se, då var jag fast där. Men med stor konkurrens och lite besökare så hoppade jag över till nouw. Men så upptäckte jag delacay och än en gång vart jag fast.

Många tekniska problem har uppstått, men aldrig lessnat utan bara längtat tills allt var åtgärdat och det är de nu.

Jag trivs med mitt val och jag hoppas att det inte blir några fler tekniska problem, det är ju jobbigt som bloggare men nog värre för personalen som säkert har frustrerande bloggare som kommer med sina klagomål.

🌸 T-shirt & halsband hittar ni här🌸

Men jag är fast. Hjärtat skrek av lycka då många nya designer har droppat in och portalen äntligen funkade. Och nu är jag nöjd!

Ska jobba med min header sen när jag orkar och är ledig, allt för att få min blogg perfekt & snygg 🙂

Vars bloggar ni & trivs ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *