Äntligen rast!

Mycket jobb nu och två palliativa är typ överallt och ser till att de mår bra osv. Jobbar med bra personal hela förmiddagen trist att vissa går hem men jag och A jobbar delat båda två. Hon och jag ska vara på hennes avdelning ikväll 🙂 Kul!

Är inte hungrig nu men får en 30 minuters rast sen så ska äta min korvstroganoff och ris då 😉

Nu måste jag vila. Vi hörs 😉

2 svar på “Äntligen rast!”

  1. Förlåt om jag frågar men… varför kom du plötsligt på att du inte igen ska va kvar på nouw?? *bara undrar* äre massa konstigt folk som skriver massa skit till dig på nouw eller vadå??

    1. Du ska inte behöva fråga varje gång jag byter portal speciellt då du borde veta svaret 😉 Då jag redan sagt vad jag tycker om WordPress typ tusen ggr. Haters skiter ja i, de är ju de som får bloggen o växa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *