Domänen är flyttad!

Ja, nu har jag flyttat min domän Blondinas.se till denna portal, till min blogg. Känns bra, och Loopia är jävligt snabba måste jag säga. Poff så var det ändrat, känns så jäkla skönt. Men kan ta några minuter, upp till några timmar innan det verkligen fungerar. Skönt, snart kan jag förmedla att Nouw är ett avslutat kapitel men vill tacka portalen för varmt bemötande men det är dags att ta farväl.

Sov verkligen som en stock inatt, skönt att vara ledig. Efter 5 dagars arbete så kände jag mig inte mänsklig de två senaste dagarna. Måndag och tisdag var tuffa, förjävligt tuffa. Kände mig varken mänsklig eller på topp. Aldrig varit så trött på gud vet hur länge men nu känns det lite bättre. Är fortfarande spänd i ryggen men antagligen för att jag slappnar av, kroppen vet att jag är ledig och alla muskler släpper efter. Satte mig i badet ett tag igårkväll med sambon, tände några ljus och ja – det behövdes VERKLIGEN och det släppte lite i ryggen. Fick lite massage i vaderna och de var helt underbart.

Man kan inte vara på topp jämnt, jag kan definitivt inte det. Jag är ju ingen robot, är en människa och jag tar hand om människor typ varje dag. Deras mående, att de är trygga och har det bra. Hur jag mår, det är det ingen som bryr sig om i just den stunden. Men nu, ska allt fokuseras på vad jag behöver och det är vila och återhämtning för i helgen är det samma visa igen. Fredag, lördag, söndag och måndag jobb. Ser inte framemot det för vet att helgerna blir tyngre då vi alltid är en man mindre, plus jag jobbar 12 timmars skiften också dessutom. Iallafall på lördagen, från 6.15-20.00.

Nu ska jag äta lite sen får vi se, har slängt igång en maskin med tvätt mer orkar jag nog inte.

Vad gör ni idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *