Sen frukost/lunch – propud milkshake

Gud så god den var. Har bara ätit propud, ni vet puddingen. Men den här, var chockerande god och jag som tränar och vill hålla min kropp i trim så är den perfekt att ta ibland. Minskar även sockersuget, knappt ätit godis eller chips. T,om coca cola har jag nästan slutat med, men kan även vara snuset som gör det haha! Men det är bara bra, godis är inte bra för en😉

Funderar på att ta en powerwalk sen, men får se om jag ids. Har ju som ändå tränat så det kanske räcker. Men framöver hinner jag liksom inte, jag jobbar ju fredag, lördag, söndag, måndag OCH tisdag. Kommer liksom inte ha någon som helst ork. Mycket på jobbet och vi har en av de tyngsta avdelningarna även om vissa inte tror de, men jag trivs ändå. Man har iallafall ett jobb, en egen inkomst. Har t.om sagt till han som fixar vikarier att jag kan jobba extra för nu måste jag tänka på mig, min framtid. VÅRAN framtid, Och så länge jag är ung, frisk och pigg så kan man jobba extra ibland.

Vad gör ni då?😃

2 svar på “Sen frukost/lunch – propud milkshake”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *