Doktorn kan komma & tvättar

Vaknade strax innan 12.00, tydligen var jag trött. Tränade en timme men är slö och seg. Ändå har jag sovit bra hela natten. Ja de har rätt i en sak, har man inget drama, bråk och har ens partner bredvid en så sover man 10 gånger bättre. Ja iallafall jag. Jag sover tryggare med sambon än med någon annan. För första gången kan jag sova naken, Är avslappnad, trygg och mår bra. Så fort någon håller på med drama och bråk rubbas min trygghet, jag blir som orolig i kroppen och psyket och drömmer sjuka drömmar, kan liksom inte slappna av.

Ser på Doktorn kan komma på 4;an, huuuur många såg den serien som barn? I know I did 😍 Älskade den serien, jag och mamma såg den typ jämnt tillsammans.

Börjat tvätta lite lakan sen blir det att ta itu underkläderna. Jag älskar att tvätta, jag menar det är varken jobbigt eller svårt att tvätta. Du slänger in tvätten, fyller på med sköljmedel, tvättmedel och trycker på en knapp. Tjopp, done and done. Diska är det värre med, jag föredrar att sköta tvätt framför disk haha!😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *