4 svar på “Dags för käk”

  1. Ja vi har minst 28 grader varmt inne på huset där jag jobbar, det ska vara modern, bra byggt mm men finns ingen luftkonditionering 😟 Gamlingarna har minst 35 grader varmt i lägenheterna, finns liksom bara en liten vädringslucka att öppna och inte fan hjälper det. Ja jag trivs asbra, pratade med chefen i förrgår för hon ville prata med mig. Hon sa vi ska ha russamtal i höst och framöver, för nämnde lite att jag utvecklats, blivit bättre och gör saker jag inte trodde jag kunde. Och tackade henne och den andra chefen, plus viss personal som trott på mig 😊 Att de är pga att de är så bra, och deras tro på mig som får mig att kunna visa mitt rätta jag, och vad jag kan. Hon sa faktiskt: “Har man någon som tror på en, stöttar en så visar man sidor man inte trodde att man hade” 😊 Grymma chefer vi har 😃 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *