Visste ni..

👉🏻 att min pappa lirade fotboll under sina unga dagar. Jag gillar inte sport och aldrig varit intresserad av fotboll osv men nog hade det varit kul att ha fått se honom lira.

👉🏻 att mitt beteende beror på mina hemska erfarenheter som jag har upplevt. Små saker kan exempelvis bli gigantiska för mig (gör situationer värre än vad de är) jag sätter upp min mur för att undvika att bli sårad osv och jag eggar upp mig betydligt mer än vad jag egentligen borde.

👉🏻 att jag alltid får visa leg på Systembolaget. De säger oftast i kassan att jag ser yngre ut än vad jag är. Någon här i Gällivare frågade efter leg i kassan, när jag sträckte fram det sa hon “-Ja men du har ju visat det för mig tidigare men du ser ut att vara yngre än 20”

👉🏻 att jag är mörkblond i grund och botten men trivs bäst i ljusblond/vit hårfärg. Det är mer jag!

👉🏻 att jag är utbildad undersköterska och fullkomligt älskar mitt jobb.

👉🏻 att jag drar mig undan så fort drama uppstår.

👉🏻 att jag inte litar så lätt på folk. Det beror på hur folk har betett sig emot mig tidigare.

👉🏻 att jag har blivit våldtagen i en tidigare relation för längesen – lääääängesen. Men intet jag mår dåligt av idag, inte ens ältar eller tänker på. Älskar sex och är bekväm och trygg i mig själv men gör aldrig något längre som jag absolut inte vill. Men kommer såna scener i filmer, tv serier mm så får det mig att vända och vrida på mig och börjar kallsvettas men släpper de väldigt snabbt.

👉🏻 att jag är envis och bestämd. Ger sällan vika.

👉🏻 att älskar jag någon, en vän, sambon så är det på riktigt. Då kan jag göra nästan vad som helat för denne. Då gör jag det helhjärtat. Inte många jag skulle kunna göra det för. Då är det unikt och äkta.

2 svar på “Visste ni..”

    1. Ja de är sjukt svårt 🙁 spec efter allt jag råkat ut för..så är de sååå svårt 🙁 spec när man älskar någon å är rädd de ska lämna en..de är skit jobbiga tankar som ploppar upp då men man måste försöka lita på vissa, även om de är sjukt svårt 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *