Tänk vad dina ord, din kärlek kan göra för en annan - BLONDINAS.SE

Tänk vad dina ord, din kärlek kan göra för en annan

När man har allt man önskar i livet, vem säger att det inte kan försvinna. Fick den känslan ikväll igen – tänk om.

För första gången i mitt liv så känns allt bra och tryggt. Jag är lycklig. Sällan ledsen, deppig, ligger inte och oroar mig för saker som jobb och ekonomi för jag har ett. Jag har tak över huvudet, fantastiska människor i mitt liv.

Men jag har också förlorat två viktiga personer i mitt liv – mina föräldrar. De var min riktiga familj. När de försvann vart jag vilsen, så vilsen att jag gjorde dumma saker, betedde mig som ett svin. Jag ångrar allt. Bett om ursäkt till de som har velat lyssna. De som har velat förstå. Resten skiter jag i.

På min begravning lär inte familj komma men vänner kommer – det vet jag. Många på mitt jobb har varit ledsen för min skull, ja för att det är som det är. Frågat hur det blir om jag hamnar på ett äldreboende då jag blir runt 70-80 utan någon som besöker mig. De syftar på barn och barnbarn I guess. Men jag svarar utan problem;

-“Hamnar jag på ett äldreboende så hoppas jag att jag är så grovt dement att jag inte vet ett skit om omvärlden eller vad som händer med mig”

Sen är det nu så, att jag är hellre ensam och inte känna mig ensam alls än att ha hundra personer runtomkring mig och ändå känna mig ensam.

Visst har jag haft dagar då jag har känt mig ensam trots att jag har haft folk nära men tror inte jag har landat med allt. Känt mig ensam och vilsen sen 2003 då mamma dog och nu för över ett år sen ändrades allt.

Jag vill blicka framåt och de jag har i mitt liv i nuet vill jag ha om 30 år framöver. Det är något jag är säker på.

Ta inget och ingen för givet, du lever bara en gång. Ge all kärlek – ja allt du har. Säg vad folk betyder för just dig, allt du drömmer om och vill. De orden kan betyda mycket och en skön trygghet för personerna i fråga. Tänk vad dina ord, din kärlek kan göra för en annan.

Written by

4 comments / Add your comment below

  1. Ja, man ska vara rädd om de man tycker om. Jag har städat bort alla energitjuvar ur mitt liv. Spenderar mycket tid ensam, men har inga problem med det. Tycker att det är ganska skönt att vara själv, då kan jag göra precis som jag vill när jag vill och hur jag vill 😀

    1. Det har jag med, såna som kräver för mycket och vill dra ner en, utnyttja en osv. Bara bajs, spola ner de i toan med klorin och aldrig se sig om 🙂

Kommentera