Vad man har sovit

Sov några timmar igårkväll då jag kom hem vid 17-18, sen vaknade jag vid 21.30- 22.00, rastade hundarna sen var jag vaken till 02.00 sen sovit sen dess.. Well vaknade vid 14.00 av en massa dunk musik så tänkte det är på tiden att kliva upp.

Så klädde på mig och gick ut med hundarna och kan säga med en gång. Det kändes som jag gick på gummi eller gelé. Allt gick så långsamt, det enda som gick snabbt var hundarna som sprang som galningar 😅

Nåja.. en snus och coca cola kändes bra att få i min mun 😉

Vädret suger igen, ingen sol eller så men känns som en “stanna inne för fan-dag” 😳

Btw, när jag var på dollarstore igår och fann ursnygga sängkläder så sa E att detta var min mugg så den fick följa med hem 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *