Lite utav fynden!

Fyndade lite idag 🙂 Kände det räckte, finns inte så mycket affärer här men bara att gå och titta har sin charm också. Och en annan sak; vad människor är trevliga! De kan bara börja prata med en – man blir paff 😅 Så mysigt!

🌸 Två nya parfymer som jag har velat ha aslänge nu men inte blivit av att köpa 🌸

🌸 Underkläder två par urläckra leggings till mina arbetsklänningar på jobbet 🌸

🌸 Mina barn fick också lite – de är ju bara de bästa hundarna i världen 🌸

6 svar på “Lite utav fynden!”

    1. Ibland när man jobbar hårt, och sen får semester..och då lönen kommer..då vill man verkligen unna sig lite nytt 🙂

    1. Men eller hur och sköna 🙂 Hittade en svart bh med rygg, men min strl fanns inte så ska gå in via nätet och beställa 🙂 Det som inte finns i butik, får man väl för tusan fixa själv, right Tess? Btw, kallas också för Tess 🙂 Lite läskigt först när jag såg att Tess hade kommenterat min blogg, tänkte har jag kommenterat min egen blogg i sömnen eller vad är de frågan om HAHAHA xD Vet redan att bharna var fina, så varför skulle jag kommentera det till mig själv..sen såg jag att de var ju duuuuu xD Hahahah! Ja jag är lite hollo..born this way baby 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *