Hemma & helt slut

Hallåjjj! 👋🏻

Äntligen hemma och så trött! Jag har ju inte sovit sen 17.00 tiden igår eftermiddag då jag vaknade haha har varit hyper hela dagen och där tog batterierna slut

Ska vila middag en stund sen visa vad jag fyndat. Köpte nya sängkläder för behövde byta upp här hemma. Vissa trasiga, vissa hör inte ihop och ja.. same Old same Old men Hey – dollarstore is the shiet! ♥️

Ska vila en stund sen köra andra maskinen, tvättar alltid nya sängkläder tycker personligen att de luktar apa då det är nytt 🙊

4 svar på “Hemma & helt slut”

    1. Haha nej de är farligt, jag blev helt hollo..ögonen va dock trötta..men inte kroppen HAHAH xD Dock däcka jag då jag kom hem.. 😛

    1. Haha jag sov från 17-18 till 22.30 typ, rastade hundarna, sen såg på Johan falk..däcka vid 14 och klev upp vid 14:30 rastade hundarna och är fortfarande trött..att vara uppe så länge, och försöka dygna..livsfarligt 😛 HAHAHAH xD Jag blir helt hollo då jag är övertrött 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *