Denna kväll…

Ett bad och ryggen mår lite bättre nu mysa med sambon sen försöka sova.

Känner nu är kroppen slut, varit mycket drama på jobbet men nu är det över. Fortsätter de så vet jag exakt vad jag ska göra & säga. Jag vet jag gjorde rätt, falska rykten är livsfarliga (att hitta på saker om någon man ogillar är livsfarligt) det är förtal och sånt kan gå så illa att det blir en polisanmälan men mitt samvete är rent ???

Nu må bra och njuta över vilket bra jobb jag har trots tunga dagar (vården är inte så lätt som man tror) och vilka härliga roliga arbetskamrater jag har. Och cheferna – woooow! ? Så glad att jag flyttade hit de är verkligen mån om en!

4 svar på “Denna kväll…”

    1. Du, vissa är så falska och snackar skit, hittar på saker för de har inga vänner och inget jävla liv.. så less på osäkra människor. De borde söka hjälp! Kram

    1. Ja de är så jävla bra, ibland kanske de inte verkar som att de bryr sig men när man väl öppnar upp sig så märks de ju direkt att de faktiskt gör de och har åsikter, kommer med tips och råd 🙂 Helt underbara!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *