Dags att sova -

Dags att sova

Krupit ner i sängen med mitt livs kärlek, alldeles tyst i huset, utanför. Så skönt, påminner om då jag bodde i Altersbruk 🙂 Enda man kunde höra vissa nätter var hästarna i närheten.

Nu söndag, sen jobb i veckan och helgen som kommer. Skönt på sätt och vis att komma tillbaka och jobba igen. Hade jag varit arbetslös hade jag inte pallat – egen ekonomi och veta man har något att gå till varje dag. Vilken skillnad 🙂

Hade jag inte tagit kontakt med sambon i första taget, hade vi aldrig mötts och blivit kära – jag hade nog aldrig fått ett jobb så snabbt som jag fick här eller mött mannen i mitt liv, jag hade heller aldrig lärt känna alla dessa fantastiska människor och vuxit så mycket som människa 🙁

Så glad att allt blev bra tillslut i mitt liv ❤️ Bra människor förtjänar bra saker 😉 Lycklig tjej!

Nej sussa gott alla geleråttor så hörs vi ?

Written by

2 comments / Add your comment below

  1. härligt att du trivs så bra med livet gumman!! <3

    sv; ja jag älskar deras boxar, det är alltid så bra innehåll 😀 är bara ärlig och det vet du hjärtat 🙂 precis. dock byter jag inte skal jätteofta, men lite då och då 😉 hoppas du har en bra helg <3

Kommentera