Min Queen mugg för jag är just; The Queen ? - BLONDINAS.SE

Min Queen mugg för jag är just; The Queen ?

Sov som en bebis, la mig i soffan för sambon är såååå förkyld stackarn och han snarkade så mycket så jag kunde inte somna.

Direkt jag la mig i soffan, burra ner mig under mitt täcke så somnade jag. Vaknade till och från att det blåste och knäppte i huset men utöver det, jag sov som en drottning ? Men vaknade av rygg och nackvärk – hatar den här soffan! ? Hård och obekväm..

Nu dricker jag kaffe, njuter av GA ?? Ja givetvis tog jag en snus det första jag gjorde då jag vaknade haha! Vad trodde ni?

Vet att en söt, snäll och underbar människa undrar vars jag köpt denna snygga Queen kopp och jag ska berätta för dig Jennifer, jag köpte den på eBay men hittar inte just denna modell man ni får leta. Ni kanske har större tur och hittar just min modell 😉 Har sökt som en tok, men förgäves! 🙁

Men finns andra liknande modeller, ni hittar de här , här och här!

Ni andra, in och köp en ni också om ni tycker den är fin 🙂

Written by

1 comment / Add your comment below

Kommentera