Konstig dröm & några samtal

Snoret har börjat rinna igen. Drog ut på att rasta hundarna. Hade ingen kraft alls, kände mig utpumpad och känner mig off trots att jag vaknat på rätt sida. Vill inte bli sjuk igen – vägrar!

Pratat med en fin bekant B som ringde, tydligen ringde jag honom en signal då jag sov, men jag drömde faktiskt att jag skulle in och jobba extra på min semester för det var stor kris på jobbet. Många sjuka, vissa hade inte kommit in på de pass de skulle. Sambon var inte hemma, han var tydligen fast på jobbet hela kvällen också (märkligt då han bara jobbar dagtid) Drömmar är skumma, speciellt när man har semester och det är menat att man ska slappna av ?

Har pratat lite med G på jobbet också – fina människa ☺️

Sen pratat med Sara på jobbet angående väldigt viktiga saker, måste bli en förändring verkligen.

Nåja nu njuta av semestern och helgen. Sol men det blåser som sjutton ?

Vad ska ni göra ikväll? ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *