Godmorgon babes!

Jo men hallååjjjj och godmorgon 😀

Gud vad jag har sovit gott, sambon har då inte snarkat så mycket inatt så sov som en stock. Häromnatten fick jag lägga mig i soffan, men vaknade av nackvärk, soffkuddarna var så fucked up hahah 😀 Och det blev min nacke med, plus denna sova är såååå sjukt obehaglig och hård. Min säng är sååå mycket skönare!

Trots jag la mig snorsent så vaknade jag hyfsat tidigt, har blivit en vana nu att vakna runt 11.00-11.30 och ändå vara utvilad och pigg 🙂 Sällan jag sover hela dagarna som förr – pensionäääärvarning AB hahaha!

Nu upp, träna och dricka kaffe. Ta en smörgås, sen ut med dogsen…sen får vi se vad dagen bjuder på 😀 Kanske fixa här hemmet lite, dammsuga och så men får se vad jag gör. Kanske tar de som fredagssyssla istället inför helgen, vad tror ni?

Nåja, dags för kaffe såååå vi hörs 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *