Ett samtal mitt i natten

Jag och min fina vän snackade i över en timme inatt, om allt. Hon och jag har delade upplevelser och hon har fått sjukt mycket skit i sitt liv och jag säger bara en sak; Det är något hon verkligen inte förtjänar, och med tanke på allt hon verkligen har gjort för mig, för andra så är det inte bara mer än orättvist. Har aldrig varit med om maken till  starkare människa. Men å andra sidan, hon och jag är starka och ännu starkare tillsammans.

Allt folk påstår om oss, minsta grej sopar vi under mattan. Vi två vet ju sanningen, och om folk vill hitta på egna historier är det upp till deras samvete, och uppenbarligen är det lätt för psykopater att göra det. Men det vet ingenting.

Vi båda har bott på kvinnojour, jag 2013 varav Johanna och två andra vänner; A och R var med mig under detta, en av de följde med in där i förtroende att hon inte berättade vidare, jag bjöd på kaffe (dock hade de bara snabbkaffe) och jag minns att hon sa dessa ord “- Du tar dig igenom detta **** (Hette något annat på den tiden), du är stark!” (Hon är ju ursprungligen från Gällivare dessutom) sen drog vi ut på stan och shoppade, tog en fika. Jag var så trygg med henne.

(Bild på mig och Meja 2014)

Iallafall, min vän som ringde mig inatt, var ganska så nyligt med om denna skit (mindre än ett år sedan) och jag önskar inte ens min värsta fiende detta, som hon varit med om. Ingen ska behöva gå igenom sånt här. Och jag minns att jag var med henne hela vägen då hon gick igenom detta, hon ringde mig ibland så gick in i sovrummet då sambon såg tv och jag försökte så gott jag kunde med att peppa henne, stötta henne trots jag var flera hundra mil ifrån. Allt för att hon skulle orka. Jag försökte iallafall.

Så mycket har vi gemensamt och det är lätt att prata med henne och inatt gav jag henne råd och stöd. Och även om vi inte pratar varje dag så vet jag att hon finns där. Och jag finns där för henne. Vi klickar asbra trots åldersskillnaden och att veta att hon mår bra idag, de gör det så mycket lättare för mig – nu är jag trygg och hon förtjänar det absolut bästa 🙂

Du vet vem du är, jag älskar dig!

2 svar på “Ett samtal mitt i natten”

  1. Fina underbara du! Det betyder verkligen och dina samtal lyser verkligen upp livet för en. Menar de verkligen. Asså åh! Måste ses snart!!! ❤️❤️

    1. Jag gör allt för de som gör allt för mig, du har aldrig gått åt sidan oavsett vad folk sagt eller så. Älskar dig och bryr mig om dig! Vill du ska må bra 🙂 Ja vi måste ses darling utan tvekan 😀 ❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *