Joakim Lundell – Du är inte ensam

Tack Joakim Lundell för en gripande bok. Återigen läste jag ut den på mindre än två dagar. Bra skrivet, det var som om du satt framför mig och berättade allt. Jag kunde höra din röst i mitt huvud. Ett av de bästa bokköp jag någonsin har gjort. Hoppas det kommer fler böcker av dig framöver. Tack Jocke – tack! De bästa du skrev var; ”Jag är fortfarande inte perfekt, och kommer heller aldrig att bli det. För det finns inga perfekta människor. Vi gör alla misstag och det enda vi kan göra är att försöka lära oss något av dem. Själv har jag lärt mig att det räcker långt om man gör så gott man kan. Vi är alla olika – med eller utan diagnoser. Det är viktigt att man förstår det..” Det stämmer in exakt – på vad jag tycker och tänker om mig själv. ❤️

Tess Thelin

Written by

Kommentera

Translate »