Sol men blåser…

Har öppnat balkongdörren, synd det ska blåsa. Men solen är framme, så hundarna ligger ute och solar nu och jag sitter inomhus.

Jag måste vara försiktig, för värme gör ju att förkylningen aldrig ger med sig. Tyvärr 🙁 Men dricker en massa vatten, och ser Dr Phil.

Det handlar om en snubbe som spelar tv spel dagarna i ända, ja hellre än att vara med sin fru, ha sex med henne, eller umgås med med sina barn eller med sin fru,och skiter blanka fan i att fira sitt barn som fyller år..sitter isolerad i sovrummet. Han skyller på sjukdommen, men vaaa?? Ursäkta?

WHAT DA FUCK?????

Jag hade gjort slut för längesen kan jag lova. Jag hatar tv spelsnördar som prioriterar tv spel framför allt annat.

Tur min sambo inte är en tv spelsnörd, ibland slår han igång nintendo 8 bits men de är sällan och jag är tacksam över att vi bara kan chilla framför youtube, en film och mysa med en massa gott. Höjdpunkten, eller åka iväg och promenera någonstans bara han och jag. Vare sig jag är små depp, trött eller på bra humör – det finns inget bättre. En annan sak som får mitt hjärta att slå ett extra slag, bilturer på kvällen/natten eller på dagen, Bara fara runt med bilen, och njuta av varandras sällskap. Behöver inte prata om något speciellt, bara hans närvaro gör mig hel.

2 svar på “Sol men blåser…”

    1. Haha konstiga människor är de som kommenterar anonymt och tror seriöst att man tar åt sig..de känner sig träffade av vartenda ord man skriver och måste “försvara sig” så har redan luskat ut vilka/vem de är..trasiga människor..borde uppsöka hjälp kanske 😉 Glad midsommar darla <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *