Mys med sambon & filmen Hungerford

Hej gullnosar!

Hur mår ni ikväll? 🙂

Själv mår jag bättre med förkylningen, visst är matt och snorig men man känner att det är på bättringsvägen, utan tvekan 🙂 Och har man inte haft feber är det en lätt förkylning, är så tacksam för det. Visst, har varit frusen och svettats på jobbet så kroppen har kämpat för att undvika febern 🙂

Tog ett bad med sambon ikväll, helt fantastiskt för ryggen och vi pratade om allt. Älskar att ha honom där, att bara kunna prata om allt- jag mår fantastiskt bra.

Sen började vi se film men han blev så trött, han har ju jobbat hela dagen så han la sig och jag fortsätter se filmen. Den heter Hungerford, aldrig hört talas om men verkar okej iallafall så får se efter den om det är något jag kan rekommendera för er.

Puss så länge 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *