Let´s talk about sex!

Efter många negativa upplevelser kring detta ämne så har jag tagit avstånd, kroppen tror jag spänner mig, jag spänner mig vilket leder till obehag, smärta och ångest. Men jag måste berätta för er, detta har man inte med vem fan som helst. Det ska finnas respekt, omtanke, kärlek och definitivt inte tjat eller tvång. Det krävs tålamod och försiktighet. Eftersom att jag har ett samarbete med Sexleksakeroutlet.se så har jag fått sjukt många tips och råd kring detta ämne. Nämligen analsex.

Låt mig komma med våra tips till er.

För det första, du måste verkligen vilja detta. Det ska inte kännas att du måste det för att behaga en annan. Det är då obehagskänslan uppstår, du mår fruktansvärt dåligt och du kan inte njuta. Men detta gäller sex överlag, du ska aldrig göra något som du absolut inte vill.

Sexleksakeroutlet.se säger; Att stimulera anus är en njutning som undgår många. Anus är ett känsligt område som kan vara otroligt skönt att smeka, kittla och penetrera. Det gäller att gå varsamt fram när man ska analsex och inte ha för bråttom, det är inte meningen att man ska ha ont när man har analsex. Ett viktigt måste är glidmedel. Det finns speciellt utformade glidmedel för analsex och utan glidmedel så finns det risk för att det blir friktion och smärtsamt.

Testa först försiktigt med ett finger,  det ska vara sjukt viktigt att du är riktigt upphetsad och känner att du är sugen på att testa. Mjuka sen upp med en analplug, och kom ihåg; MYCKET glidmedel. Sexleksakeroutlet.se rekommenderar vattenbaserat glidmedel. Ni hittar alla deras glidmedel här!

Ha gärna en vibrator (jag rekommenderar satisfyer pro 2) som stimulerar klitoris medans, på så vis får du njutning, plus du har betydligt lättare att slappna av. Partnern måste vara riktigt försiktig och lyhörd, ta det i din takt. Hitta även den ställning som känns mest bekväm för dig. Känns det bra? Fortsätt bara.

Och kom ihåg, analen funkar inte som din vagina, som blir våt vid upphetsning.

[easy-image-collage id=1310]

Prova er fram, jag rekommenderar lite mjukare butplugs som är gjorda av materialet PVC som många sexleksaker är gjorda utav. Denna rosa söta butplug hittar ni på Sexleksakeroutlet.se, bra pris dessutom.

[easy-image-collage id=1314]

Den här svarta butplugen är för nybörjare och jag rekommenderar den för er som vill testa, men inte riktigt vet hur ni ska börja, eller hur ni ska kunna fullborda det utan smärta. Och kom ihåg, är det skönt för båda dessto bättre relation och bättre sexliv. Testa er fram, exprimentera och det viktigaste av allt; kommunikation.

Oralsex

Något många älskar att ge och att få, det är oralsex. Men även här måste det kännas bekvämt för både killen och tjejen. Det är inte många tjejer som finner det upphetsande att få oralsex, oftast är det för att de själva inte är bekväma med sitt underliv, de kanske tycker att deras underliv luktar konstigt och rädd att killen ska få kväljningar och tycker de luktar illa men många män älskar att se sin kvinna njuta, de blir upphetsad kanske inte alls känner detsamma utan blir mer och mer exhalterad att få tjejen upphetsad och våt vilket är vettiga killars mål.

Många tjejer har sagt till mig att de inte tycker om att suga av, men då kan de heller inte räkna med att få någonting tillbaka. Men jag har lite tips till er.

Var alltid ärlig mot din partner, berätta exakt hur du känner. Men var inte elak med dina åsikter som att kalla din partner konstig eller knäpp som känner så, det blir bara motsatt effekt och det blir inget sex alls och relationen dör ut. Har du problem med att din partner går ner på dig, låt din partner säga exakt vad han/hon tycker om ditt kön. Vad hon/han tycker att du smakar, luktar. Oftast finns det upphetsning bakom och det tror jag din partner också lär säga till dig.

Vissa par vill varken ge eller få, utan kör direkt på sex vilket är helt okej det också. Man måste acceptera att alla gillar inte allt som du gillar, vissa gillar saker, vissa inte. Men prata, testa er fram, och glöm inte bort att ha det skönt och roligt tillsammans 🙂

Bildresultat för oralsex gif

Låt partnern leka med dig, ja nu menar jag med leksaker eller fingrar. Låt sedan din partner slicka av sina fingrar, leksaken och låt han/hon visa att han/hon verkligen tycker om hur du smakar och luktar. Du som ger, försök att visa din partner att du verkligen gillar att ge, att du blir upphetsad. Tillslut kanske din partner blir mer och mer trygg i sig själv, med dig och bekväm med att du ger oralsex.

Det som får igång mig är att partnern stönar, gnyr av upphetsning medans de ger. Det tyder på att de blir upphetsad och gillar det dom gör. De gillar att se dig njuta till fullo tills du når orgasm.

Smaksatt glidmedel, det är ju ett sista alternativ. Mjuka upp det med det, sen garanterar jag att med tiden per automatik så slutar ni använda det och inser – det var inte så jäkla farligt ändå.

Kom ihåg, det handlar om naturliga kroppsvätskor. Alla luktar och smakar olika – det är helt naturligt.

Uppkommer konstiga illaluktande flytningar, klåda kan det beror på en svampinfektion, obalans i underlivet eller i värsta fall könssjukdom så kontakta då barnmorskan, vårdcentralen och be de kolla upp det åt dig. Var rädd om dig och din kropp 🙂

Sexa lugnt & ha det skönt och roligt och det viktigaste av allt; respektera varandra och var lyhörda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *