Rosa kamouflagefress – REA PÅ MADLADY.SE

Madlady.se har rea på den här snygga kamouflage dressen som jag så gärna vill ha 😀 Kolla in, hur jävla snygg är inte den? Tidigare kostade den 399:- men nu kan du få den för bara 319,20:- ?

In här och köp den nu på en gång 😉 Vem älskar inte camo? 😉

6 svar på “Rosa kamouflagefress – REA PÅ MADLADY.SE”

    1. Men eller hur, skitsnygg men de lär inte börja sälja den tror jag..var inte så många som förbeställt den så den kommer inte i produktion tyvärr 🙁

    1. Visst är den, men de lär inte börja sälja den tror jag..var inte så många som förbeställt den så den kommer inte i produktion tyvärr 🙁

  1. den skulle passa dig gumman 🙂

    sv; ja jag älskar mitt nya skal! 😀 dock har jag inte bytt till det än. haha! ;P ja det är inte kul att hålla på att kånka på tvätten upp och ner 4 våningar precis. men jag får se det som bra träning xD

    1. OMG tack baby va snäll du är 🙂 älskar dig!!! Ja men skal är alltid kul att ha, man kan variera efter humör stil mm 🙂 skit kul 😀 Jaaa jag minns då jag bodde i öjebyn, fick gå med två stora ikea kassar med tung tvätt en bra bit till tvättstugan hugaaaa de slipper man nu 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *