Min ena dröm blev till verklighet & 10% rabatt hos Fitnessnisse.se

Sen filmen Fucking Åmål kom ut har jag drömt om en alldeles egen svart adidas hoodie (har mest lånat sambons stora) OCH svarta adidas leggings men har aldrig haft råd. Man har antingen varit arbetslös eller så har man jobbat som timvikarie,och lägsta lönen jag fick ut det var då jag jobbade i Strömstad på 75% – 95%, jag hade ingen utbildning, och först jobbade jag 75% och då var dessvärre högsta lönen för mig på dryga 6000 typ och sen gick mitt schema upp till 95% då fick jag ut mellan 8000-9000kr och det var knappt att man klarade sig efter att hyran blev betald.

Nu får jag sååå mycket bättre, så har man äntligen kunnat unna sig lite och betalat räkningar och ändå har pengar kvar så man klarar sig hyfsat iallafall.

Den svarta adidas hoodien från Intersport.se kom för bara några dagar sen bara, och jag älskar den. Nu knackade det ju på dörren som jag skrev i ett tidigare inlägg, det var postnord leverans och det var mina Adidas leggings från Adidas.se som kom. ÄNTLIGEN! Jag tog ett par svarta och ett par röda, så snygga och så sköna 🙂

[easy-image-collage id=1217]

Tog på mig de svarta Adidas leggingsarna direkt, och fan så snygg min rumpa blev i de. Nu kan jag verkligen engagera mig i min träning, mina powerwalks, har nu sjukt snygga träningskläder från Intersport, Adidas och Fitnessnisse 😀 Jag är så glad just nu – wohooo!

[easy-image-collage id=1218]

De här träningssetet i blått hittar ni hos Fitnessnisse.se, ni får 10% rabatt hos de om ni anger rabattkod blondina så in och shoppa, och sätt igång med eran träning 🙂

2 svar på “Min ena dröm blev till verklighet & 10% rabatt hos Fitnessnisse.se”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *