Du bestämmer hos Madlady.se

Hos Madlady.se hittar jag ALLTID och då menar jag alltid plagg som jag så gärna vill fylla min garderob med. Under åren som har gått har de verkligen byggt sig mot toppen, jag som är väldigt kräsen när det gäller kläder har tidigare tyckt att “Nja, inte riktigt min stil” men nu senaste tiden har det bara blivit bättre och bättre och har fyndat sjukt mycket snyggt som så fint hänger i min garderob.

Just nu kan du som älskar MadLadys collection, bestämma själv vilka plagg som ska komma in i din garderob, genom att bara förbeställa de. Blir det tillräckligt många som köper just dessa plagg, så går de till produktion.

Förstår ni inte vad jag menar? Låt mig då berätta för er lite enklare 🙂

  1. Madlady.se har alltså tagit fram några plagg där du tillsammans med andra MADLADIES får bestämma om plagget går till produktion eller inte.
  2. Välj storlek och lägg som vanligt ditt köp. Om plagget får 100 köp eller mer går plagget i produktion, om plagget ej når upp till 100 köp makuleras din beställning och du betalar inget.
  3. Varje plagg kan köpas i 7 dagar (se antalet dagar som är kvar), sedan får du reda på om plagget kommer produceras eller ej via mail. Om inte, så makuleras ditt köp och du betalar inget.
  4. Efter avslutad köpperiod är väntetid på varan ca. 4 veckor.
  5. Villkoren för retur är desamma som för övriga sortimentet. Om du mot förmodan skulle ångra dig och inte vill ha plagget längre.

Enkelt och ganska häftigt va? 🙂 Dessa plagg bland annat, kan du gå in och beställa. Och som sagt når de 100 köpare eller fler så tillverkas just dessa plagg.

[easy-image-collage id=1193]

Jag har ju fasnat för de rosa kamouflerade setet, och jag tycker personligen att är ni kamo lovers som mig så klicka er in på madlady, ni hittar dessa plagg här och berätta för mig vilket ni tyckte var absolut snyggast. Tänk i sommar, en snygg kort jeansjacka till något av dessa kamopagg ELLER varför inte en snygg kort skinnjacka? Så jävla “hett sommar 2018” det lär bli, inte sant? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *