Vilken fin present & en kall promenad till affären

Hej sötisar! ?

Hur är det med er?Är allt bra? Med mig är det väl så där, influensan har gjort mig svag, opeppad och trött och matt.

Värk i hela kroppen men har inte tagit alvedon, det är bara om febern kommer tillbaka om ens då. Den har gått upp och ner inatt därav mitt springande inatt och imorse för att dricka vatten. Sen alla toabesök.

Har sjukt torra läppar med, vilket jag alltid får då kroppen inte mår 100% bra. Inte ens hungrig men vet jag måste äta något ändå.

Gick till affären men det lockade inte alls, men tänkte att man behöver frisk luft trots man är sjuk men frös ännu mer, är ett pissväder ute. Varken regn eller snö men grått, kallt och äckligt! Frös som fan på vägen hem, höll nästan på att somna.

Men är hemma nu, kollat igenom paketen jag hämtat ut. Jag är såååå nöjd! Inte minst då jag öppnade paketet från min vän Hannah som alltid lyckas få mig tårögd. ❤️

Helt underbar människa. Finns en anledning till att vi har varit vänner så länge, vi lyfter varandra med ord stöttning och pepp no matter what – precis som vänner ska göra MEN vi överraskar varandra också. Detta är en sen födelsedagspresent/julklapp ❤️

Fint inslaget var det, och söta paket med ursnyggt presentpapper 🙂

Marabouchoklad, en klubba, makeup, läppglans, coca cola lypsyl (hon vet att coca cola är mitt liv) och en lila klänning + coola armband ??Klänningen kommer passa mig perfekt, yes I just know it! Jag ska visa er då jag mår lite bättre.

Hannah vet verkligen vad jag gillar i klädväg och vilka färger, och det är typ bara hon, Johanna och min fru Sandra som vet EXAKT! ?

Jag ska skicka paket till alla tre men jobbet har tagit över psyket och orken men ska ta tag i det när jag mår lite bättre. De förtjänar verkligen det jag ska skicka – för de är bara för bäst hela högen 🙂 Sen skicka en väldigt sen julklapp till Emy som jag blivit vän med igen, ärlighet varar längst och nu har vi släppt all skit bakom oss och blickar framåt. För ska en sann vänskap funka så måste man lära sig gå vidare och inte älta.

Har faktiskt hellre få äkta sanna vänner än många falska som kör med backstabbing, skitsnack och nedlåtande kommentarer om att man ska operera brösten, eller kväver en och kräver för mycket för en krävande och kvävande vänskap tar död på hela relationen.

Dessa brudar är de bästa vännerna jag någonsin haft, går inte att mäta de med någon annan. Ingen kan ersätta de. De kräver inget, de kväver mig inte – de snarare lyfter mig, peppar mig under dåliga dagar och vise versa.

Det är så vänskap ska vara.

Denna present fick mig att växa lite, några decimeter och fick mig att må lite bättre. Tack Hannah, du gjorde min dag?

6 svar på “Vilken fin present & en kall promenad till affären”

  1. Jobbigt å vara sjuk då.. aldrig kul å vara sjuk när man väl blir det.☹
    Krya på dig vännen å hoppas du blir frisk igen snart då.??

    Svar på din kommentar(som ja tydligen sätt å vis kunde se å godkänna lustigt nog tydligen) i inlägget “varför är jag den drabbade”: ja det ä ju sant, man ska ju kunna ge å ta å höra av sig till varandra å att jag inte ska va den som hör av mig för minsta lilla om jag vill umgås med nån. Men ändå känns det som om jag ska va tvungen å höra av mig för att nåt ska “hända” typ. ?? förstår inte varför jag ska känna så hela tiden. Inte så kul precis.

    1. Tack fina du 🙂 <3 Jaaa men vissa förstår inte de där vet du, de vänder och vrider på allt..man blir gode less hahah 😛

  2. Överraskningar is the shit ? ❤️❤️ Och helt klart, ärlighet varar längst. Hellre hårda sanningar än lurad av lögnen. 🙂 ❣️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *